Otvoren konkurs za izvođače na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača

09:03:00 26.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Konkurs za učešće na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača - Gradić fest, koji će biti održan od 29. do 31. avgusta u podgrađu Petrovaradinske tvrđave, otvoren je i trajaće do 1. juna.

Otvoren konkurs za izvođače na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača


Na konkurs se mogu javiti pojedinci, grupe ili trupe, a uz prijavu, neophodno je priložiti minimum dve i maksimalno četiri fotografije u visokoj rezoluciji (minimum 1mb) kao i tehnički zadovoljavajući video snimak nastupa sa kojim konkurišete (sa YouTube-a ili sličnih platformi), kratku biografiju učesnika, grupe ili trupe (do 3000 karaktera). Aplikacije koje ne budu popunjene u skladu sa zahtevima neće biti uzete u razmatranje.

Učesnici koji budu odabrani putem konkursa imaju pravo da ostvari zaradu od nastupa u duhu tradicije ulične umetnosti, postavljanjem obrnutog šešira.

Oni koji budu izabrani za učestvovanje na festivalu biće lično obavešteni, a rezultati konkursa će biti objavljeni na sajtu Festivala uličnih svirača.

Ovogodišnji Festival će svoj koncept prilagoditi podgrađu Petrovaradinske tvrđave, te će izvođači većinom biti postavljeni na ulici, a publika će biti u istoj ravni, kako i priliči baroknom Gradiću.


Foto: ulicnisviraci.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1010.9 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?